Hány éves korodban romlott el a látásod? Most romlik-e még tovább, vagy már "megállt"?
13:05 vagyok.
Ja és 16/L, tehát elég fiatal ahhoz, hogy rosszul lássak, de ez van.
Nekem 13 évesen lett szemüvegem, most 18 vagyok. Távolra nem látok, felessel kezdtem, de most -1.75 és -2.25 nél tartok, de úgy látszik, hogy megállt a romlás, mert több mint egy éve nem kell új/nagyobb lencse.
De én szeretem a szemüvegemet, a nélkül már el sem tudom képzelni magam.
Nekem elég rossz a szemem, elég homályosan látok, de ha fókuszálok, kb mint egy fényképezőgép, akkor látok rendesen, régebben volt szümevegem, az egyik +4, a másik +6-os volt, nem 0,4 és 0,6, hanem EGÉSZ 4 és 6, ez olyan 7-8 éves koromban volt, hordtam is szemüveget úgy 2-3 évig, utána nem, most leszek 20 szeptemberben, és 10 éve azt mondták, hogy 5 éven belül megvakulhatok, ha nem hordok szemüveget. De mint mondtam, ha fókuszálok, akkor jól látok, a bal szememmel, a jobbal nem, a jobb olyan, mintha valami fólia lenne rajta, vagy nem tudom.
Anyumat 2001-ben műtötték tüdőre, kivették a jobb felső lebenyét, azt mondták, hogy 3 év múlva meghal, de hála istennek még él. Akkor mi most orvosi csodák vagyunk? Vagy mi?
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!