Mi lehet az oka ennek a vérfoltnak a szememen?
Figyelt kérdés
Ma reggel fürdés után a a tükörben észrevettem a bal szemem felső részén(a szemhéjjam alatt) egy vérvörös elipszis alakú foltot(átmérője kb 2-3mm).2011. aug. 5. 19:10
1/5 anonim válasza:
Hajszál ér megrepedt. Erőlködéstől is lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
Esetleg köze lehet ahhoz, hogy elég csúnyán bevertem az állam alsó részét?
Első:ez esetben magától rendbe jön vagy kezelni kell?
2011. aug. 5. 19:31
3/5 Salx Narval válasza:
Ha panaszmentes, úgy értem, hogy nem érzel semmit, várhatsz pár napot, hogy tisztul e magától.Ha nem, akkor azért érdemes megnézetni.
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Éppúgy felszívódik, mint egyéb testrészeden a véraláfutás. Mivel a szem "kicsit" kényesebb dolog mint egy bekékült térd, azért kisérd figyelemmel. Én évtizedekkel ezelőtt jártam így, ezért nem emlékszem mennyi idő alatt múlt el, de úgy rémlik, csak egy-két nap.
5/5 anonim válasza:
Még mindig az első vagyok és most itt a válaszom az első kérdésedre: Egyszer olyan munkahelyen dolgoztam, ahol lehetőség volt zuhanyozásra. Kis kolléganőmnek a zuhany alatt csúnyán elmaszatolódott a fekete szemfestéke. Mikor a tükörbe pillantott, Hirtelen így kiáltott: Úr isten Judit! Úgy nézek ki, mint akit jól állon vágtak. Akkor jót nevettünk ezen. (Bocs, de ez jutott róla eszembe.)
Amúgy nem tartom valószínűnek, ahhoz közel eszmélet vesztéssel járó ütésnek kellett volna lennie, de ez nem szakértői vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!