Az miért van, hogy minden éjszaka közepén felébredve
azt tapasztalatom, hogy a szemeim viszketnek, égnek és
csípnek?
Figyelt kérdés
És mikor megmosom a kezemet , és a szemgolyómon végig simítom az ujjamat akkor ilyen ragadós dolgot érzek. :S
És ilyen fehér váladék jön ki a szememből majdnem olyan mint a csipa, de még sem mert nyúlósabb.
2011. aug. 3. 22:20
1/7 anonim válasza:
Szerintem allergia! Milyen töltetű a párnád? Vegyél antiallergént! A huzatot gyakran cseréld. A takaród se legyen pehely töltetű.
2011. aug. 4. 23:29
2/7 Salx Narval válasza:
Én is első sorban allergiára gondolok. Viszont nem szeretném elhallgatni azt sem, hogy a cukorbetegség első tünetei közé, ez i beletartozik.Remélem nem erről van szó, de feltétlenül utána kell járni.irány a háziorvos és az általa ajánlott vizsgálatok.
2011. aug. 5. 15:20
3/7 A kérdező kommentje:
Allergiám az van. Régen ez annyira nem volt jellemző amióta nyár van azóta szokott ilyen lenni.
Cukorbetegség?
Én azt hittem, hogy az csak akkor van, ha valakinek nagyon romlik a szeme. Mondjuk én szemüveges vagyok, és lehet a sok gépezéstől nagyon romlik.
De tényleg nem ártana megkeresnem egy orvost.
Hol szokták kimutatni a cukorbetegséget? Vérvizsgálaton?
2011. aug. 5. 16:44
4/7 Salx Narval válasza:
Hát, ha allergiás vagy, akkor bizonyára az okozza a szemviszketést.Egy alapos takarítás, portalanítás,friss ágyneműk, stb, sokat segíthetnek és persze azért dokihoz is érdemes elmenni a biztonság kedvéért.Biztosan felír valamilyen gyógyszert, szemcseppet.A cukorszintedet könnyen leellenőrizheted, a gyógyszertárakban kihelyezett, ingyenes műszeren, segítséget is adnak a használatához.A háziorvos is hasonló készülékkel méri, ha magasnak ítéli, akkor küld vérvételre.A cukorbetegség első tünetei a szemviszketés,időszakosan homályos látás, száraz száj és torok, gyakori vizelési és ivás kényszer, fáradságérzet.Ha nálad csak a szemviszketés jelentkezett, akkor nyilván az allergia okozza.
2011. aug. 6. 03:59
5/7 A kérdező kommentje:
vannak többféle tünetek,amik jellemzőek rám.:S
mondjuk elakartam már rég menni orvoshoz, úgyhogy már ideje lesz most már.
pl a homályos látás--bár a szemem is romlott sokat,
fáradtság az nagyon illik rám bár lehet az vashiány miatt is,
2011. aug. 6. 12:50
6/7 A kérdező kommentje:
a gyakori vizelés csak estefele de az csak azért, mert akkor többet iszok (vizet).azt is csak azért iszom,mert a sok víz hidratálja a bőrt.
2011. aug. 6. 12:55
7/7 Salx Narval válasza:
Nézd, már akkor is megérte a dolog, ha megnyugtat a doki, hogy semmi bajod és felír valamit a viszketésre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!