Ha a haj bele lóg a szembe akkor a szem mennyit romlik? Olyat hallottam hogy kancsalodni is lehet ez igaz? :O
Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 18:55
1/4 anonim válasza:
Bár nem vagyok szemorvos, de szerintem nem tesz jót a szembe lógó haj. Lehet, hogy rövid távon nem jelentkeznek problémák. De ha belegondolsz, hosszú ideig szükség van a jó látásra. Szerintem megzavarja a szemet a fókuszálásban, hamarabb elfárad, és az idő múlásával romlik a látás élessége. De próbáld ki, hogy mondjuk egy ceruzát tartasz a szemed elé, és észre fogod venni, hogy azzal a szemeddel nem jól látod a távolabbi dolgokat, csak ha azokra koncentrálsz. Ezzel viszont erőlteted a szemed, ráadásul mindkettőt, mivel a takaratlan szemed megpróbálja átvenni a másik feladatát, hogy minél jobb képet kapj a világról.
2/4 anonim válasza:
Romlik tőle,egyértelmű. Kancsalságról még nem hallottam emiatt. Nekem is volt hosszú frufrum, és egy egész dioptriát!! romlott a szemem tőle(eleve rossz volt a szemem). De semmiképp nem tesz jót neki. Emiatt van most -4,5-es szemem és előtte csak 3 feles volt :S
3/4 anonim válasza:
Ha vagdosod is az ereidett, mellete, akkor már nem fog zavarni, az hogy elromlik a szemed! Hülye emos!
4/4 anonim válasza:
16:31
Bunkókám, nem csak az emósoknak van hosszú, vagy ferde frufrujuk. Ha nem látnád, minden 3. lánynak olyan, függetlenül attól, milyen a stílusa. Én meg aztán pláne messze állok az emótól, mégis volt olyan frufrum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!