Nem lehet semmit csinálni, hogy nem folyjon ki a szemem hagymaszeletelés közben?
Előző vagyok. Elcsesztem a mondatot filmnézés miatt :D
Hagymaszeletelés előtt 5 perccel kezdd rágni!!!
Nekem a hideg víz vált be.Tele kell nyomatni a szád hideg vízzel, hogy úgy nézz ki mint egy hörcsög.Nem tudom miért működik, de többször teszteltem, hogy menet közben kiköptem a vizet csípett-újratöltöttem már abszolút nem.
Egy baj van csak.Vigyázz, senki ne legyen a közeledben.Garantáltan beterítesz valakit vagy valamit a vízzel mert nem bírod ki röhögés nélkül...:D
Sok szep "erdekes" valasz erkezett de vajon tudjuk-e hogy miert is sirunk hagymavagas kozben???
A hagymanak nagyon magas a kentartalma. A szeleteles alatt megserul a sejtfal es kén gőz(kén pára) szabadul fel ami vizzel erintkezve kensavat kepez. A szemunkben levo folyadekkal erintkezve keletkezett kensav veszettul csipi az ember szemet. A szajban levo folyadek akkor segit, ha a ken goz az orron at a szajban levo vizzel keveredik, de ki mondja meg a goznek, hogy kerulje el a szemet es menjen a szajba...?
A legegyszerubb es leghatasosabb tenyleg az uszoszemuveg!
Miért? Kiázik
a kén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!