13 évesen kontaktlencse?
Figyelt kérdés
Elvileg azthiszem 16 éves kor alatt nem lehet(ha nem,javítsatok ki),de táncolni járok,és nagyon zavaró a lötyögés,meg félek is,volt már olyan,hogy leesett a szemüvegem.Meg utálom is.Légyszi kíméljetek a "használj divatos szemüvegkeretet,a fejméretedhez valót!" típusó válaszoktól.Köszönöm:)2009. ápr. 7. 16:30
1/8 anonim válasza:
14 felett már adnak kontaktlencsét :) én 16 vagyok, két éve cseréltem le a szemüvegemet.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi,de akkor szerinted nekem adnának?:)amúgy pontosítok:2hónap múlva leszek 13,de mire eljutunk az ofotértbe:D
2009. ápr. 7. 18:17
3/8 anonim válasza:
Szia!Én is paráztam, hogy nem fognak adni, (márciusban lettem 13) de simán :) a lényeg, hogy mikor "betanítják" a használatát, akkor lássák hogy bírja a szemed. ^^ ha bármi kérdésed van, nyugodtan.:D jah és az elején -ne ijedj meg- nem könnyű még a szemedhez nyúlni, de pár nap után megszokod és sikerül :D sok szerencsét
4/8 A kérdező kommentje:
köszi:D
tudom,mondták,h az első hónap még szokatlan,meg mindig figyelni kell rá,de utána már megszokja az ember,és nagyon kényelmes:)
2009. ápr. 8. 16:50
6/8 anonim válasza:
Nekem úgy tanították, hogy mindenkinek lehet lencséje aki elég érett rá. Nem biztos hogy először havi lencsével kezdesz, mert azzal még lehet rontod a szemed, de egy napi simán.
8/8 anonim válasza:
Én 10 vagyok,és kontaktlencsét hordok,szóval nyugii,fognak adni,ha be tudod rakni.Én is először elmentem,nem tudtam berakni,és mondták hogyha télleg szeretnék,akkor még visszamehetek,és következőnek mr be is tudtam..(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!