Homályos, viszkető szem. Mi lehet a baj?
Mindkét szemem ilyen, de a jobb komolyabban.
Pislogok, és néha olyan, mintha pár percre fátyol kerülne a szemem elé. Aztán megdörzsölöm és jobb lesz, majd pár pislogás után kezdődik előröl.
Tükörben nem látok rajta semmit, nem váladékos, nem piros, nincs duzzanat.
Továbbá folyton viszketnek a szemeim, ez is minden látható tünet nélkül van.
Folyton úgy érzem, belement valami, vagy valami ráragadt a szemgolyóra és ezért homályos, nagyon zavaró érzés.
Mi lehet ez?
Lehet, hogy allergia.
Voltál már allergia vizsgálaton?
Már elég régóta jobban viszket a szemem a szokásosnál, úgy hónapok óta, de gondoltam biztosan allergia, mert más tünet nem volt.
De múlthét közepe felé elég durván elkezdett viszketni, nem tudom megállni, hogy ne vakarjam, nagyon durva.
Néha megmosom, hátha jobb, de csak ideig-óráig segít.
De ami a legjobban zavar, az a hülye homályos valami, amit nem tudok lepislogni. Néha eltűnik, utána újra ott van. (ez csak a jobb szememen)
Folyton úgy érzem, van valami a szememben, de nem látok semmit a tükörben.
Önkéntelenül is piszkálgatom a szemem, mert komolyan megőrülök az érzéstől, de nincs benne semmi.
Akkor mitől érzem ezt?
Nem szúr, nem fáj, csak olyan hülye érzés, mintha valami a szemgolyómra tapadt volna.
Lehet, hogy tényleg szárazság, mert ha megmosom, egy kis ideig jobb lesz.
Megpróbálok kérni rá valamit a patikában, ott is elmondom a tüneteket, talán tudnak valamit adni.
Szemészetre csak fizetés után tudok elmenni, mert a körzetihez több hetet kellene várnom, már próbáltam bejelentkezni. (jah, mert nem úgy megy ám, hogy csak úgy elmegyek szemészetre :S)
A munkahelyem poros és huzatos. Akkor biztosan emiatt van.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsónak:
Már leírtam az okot, hogy miért nem a dokinál kezdtem!
"Szemészetre csak fizetés után tudok elmenni, mert a körzetihez több hetet kellene várnom, már próbáltam bejelentkezni. (jah, mert nem úgy megy ám, hogy csak úgy elmegyek szemészetre :S)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!