Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Milyért fáj a szemem?

Milyért fáj a szemem?

Figyelt kérdés
Allergiás vagyok és szokott viszketni a szemem. Ma is ez történt többször is és estére pedig már teljesen látszódtak az erek a szememben és fáj is. Csepegtetem a szemembe szemcseppel hátha elmúlik, de nem múlt el. Mit tegyek?
2011. júl. 25. 21:10
 1/7 A kérdező kommentje:
És már homályosan látok vele.
2011. júl. 25. 21:13
 2/7 anonim válasza:
Szerintem, menj el szemészhez és lehet kapsz egy csinos szemüveget...
2011. júl. 26. 09:41
 3/7 anonim válasza:
Allegra
2011. júl. 26. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:
milyért nem használsz f7-et? :OOO
2011. aug. 2. 02:41
 5/7 anonim válasza:
nekem most ugyanez lenne a problémám, a kérdezőnek hogy sikerult megoldani a problémát? vagy valaki tud rá módot? kérm segítsen valaki mert iszonyúan fáj.
2012. márc. 30. 13:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Dupla adag allergiagyógyszert vettem be és aludtam.
2012. márc. 30. 20:32
 7/7 anonim válasza:
meg lett a probléma. szedtem ilyen sárga szinü (nem tudom már mi a neve) gyógyszert hogy jöjjön meg az étvágyam ( mert amikor vérszegény voltam nagyon, nem tudtam enni). és az szerintem felingerelte a szemem és fájt az egyik ér a szemembe. utána derült ki hogy én allergiás vagyok a méhcsípésre és akkor nézegettük hogy melyik gyógyszer teszi ezt velem mert szedtem c-vitamint meg még máig szedek már egy fél éve maltofer® fol-t meg azt a sárga gyógyszert. ebböl a tanulság nem sok mert nem tudom mi volt a neve csak az hogy ha alergiás vagy a méhcsípésre meg vérszegény vagy mint az én esetembe és felírnak polibé MEG van a neve :-) :-) és ingerli a szemét ne szedje azt a gyógyszert ! :-) én nekem ez kellett
2012. szept. 29. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!