Félek, hogy a crt monitorom tönkre bassa a szememet. Mennyit romolhatott 3-4 év alatt?
annyit használom a gépet, mint az átlagos sokszabadidős tinédzserek
egyébként mindig fénynél nézem ezt a sz@rt, de elég sűrűn előfordul, hogy picit véres a fehérje a szememben :(
igen, nagyon régi a monitor
lecserrélem, amint tudom
köszönöm a segítséget
még abban tudnátok esetleg segíteni, hogy melyik LCD monitort érdemes megvenni, olyan 30-35ezer körül?
értem ez alatt a felbontást, meg ilyesmit, esetleg márkát is vagy adott típust, ki melyiket ajánlja?
előre is kösz
Nekem 19 colos 10 éves Fujitsu-Siemens volt, és nyugodtan vitte a 100 Hz-es frekvenciát. Kibontottam egy nagyüveges kólát , kijött mint szökőkút, pont bele a monitorba. ..vaz.... aKKOR vettem egy 19 colos AOC-t 19K-ért, fél évig használtam, aztá előkapartam ey 17-es Samsungot, mert UTÁLOM a 16:9 képarányt, az is 85 hz-et bír, 13 éves. Frissítsd a video driveredet, ami a videokártyát szabályozza, és told föl min.75 Hz-re.
Az is lehet hogy nem a monitort, hanem a pc-t kell kidobni...60-hz az káros. Használj műkönnyet és enyhe, de nem gagyi napszenüveget.
A CRT kb 60 évig jó volt az embereknek, és ha műxik, nem szabad kidobni, a lcd-től se lesz nagy élvezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!