Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Újdonsült szemüveg hiba?

Újdonsült szemüveg hiba?

Figyelt kérdés
Szóval ma hoztam el a szemüvegemet (ez már a 3.) és az a bajom, h ha lefele nézek vele, olyan, mintha lejtene a talaj, nem felém, hanem a másik irányba ... ez normális ilyenkor, mert az előző szemüvegeimnél nem volt ilyen érzésem, vagy csiszolási hiba?
2011. júl. 15. 18:10
 1/4 anonim válasza:
Szerintem túl erőst a szemüveged :/
2011. júl. 15. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
JA szerintem is egy fél dioptriával erősebb lett. Ezért utálom ezeket a szem vizsgálatoka, mert ha a táblát nézed, nem tudod eldönteni csak ha mászkálnál meg ilyesmi...
2011. júl. 15. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Pontosan ez történt velem a múlt 7en, nekem is most lett kész a szemüvegem :D

Először nagyon megijedtem én is, aztán másnap már nem is volt ez az érzés, már nem is érzem :D

Szerintem a más formájú keret okozta/ nálam legalábbis biztosan

2011. júl. 15. 18:28
 4/4 anonim ***** válasza:
valószínűleg erősebb, mint amit próbáltál szemésznél. szerintem felesleges emiatt visszavinni, de ha gondolod, akkor vidd vissza. előbb-utóbb hozzászokik a szemed - kb egy hét alatt...
2011. júl. 15. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!