Miért nyomja a szemüveg az orrnyergem? Létezhet olyan, hogy nehéz a szemüveg?
Figyelt kérdés
Most lett szemüvegem, 2 hónapja. Eddig ritkán hordtam, most kezdem el napi szinten viselni, de mindig ott marad a nyoma az orrnyergemen, úgy benyomja. Visszavittem a boltba, ott tettek rá ilyen puha "papucsot", de ez is nyomja. Utána szélesebbre állítottam, de így is nyomja. Látezhet olyan, hogy nehéz a keret? Hogy küszöbölhető ez ki?2011. júl. 9. 17:11
1/2 anonim válasza:
Nem tudsz vele mit kezdeni, ez mindenkivel így van. Pakolgasd feljebb, lejjebb a nap folyamán.
2/2 anonim válasza:
Ez ilyen, én is ezért utálom, főleg így nyáron mikor még izzad is ott alatta... ezért váltottam kontaktlencsére. Ajánlom neked is, milliószor jobb érzés, na meg a látás is sokkal jobb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!