Honnan tudom, hogy az állandóan hordott (szemész által kb 1.5 éve felírt szemüvegem erős?
Tökéletesen látok vele, és sokat fáj a fejem.
19/l
Hozzávalók:
1 kg mell
2/3 csésze zsemlemorzsa
2/3 csésze reszelt sajt
1/4 csésze frissen aprított petrezselyem zöld
só
bors
5 ek vaj
3 gerezd zúzottt fokhagyma
Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük, közben a zsemlemorzsához hozzátesszük a sajtot, a petrezselyem zöldjét, a sót és a borsot. A vaj vagy a margarin tetejére dobjuk a fokhagymát és egy edényben felolvasztjuk. Ezzel a fokhagymás vajjal megkenjük a húsokat, és megforgatjuk a sajtos-fűszeres morzsában. A húsokat teflonos tepsibe rakjuk, (ha nincs, fóliával is kibélelhetünk egy tepsit), a maradék morzsát összekeverjük a maradék fokhagymás vajjal és a húsra öntjük. Lassú tűzön kb. egy órán át szép aranyszínűre süssük.
Akkor azt javaslom,hogy a biztonság kedvéért vizsgáltasd meg
a szemedet,hát ha javult :D
itt egész jó eredményt kapsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!