Kontaktlencsére váltás folyamata?
Sziasztok!
Kontaktlencsére szeretnék váltani a mostani szemüvegem helyett.
A kérdésem: mi ennek a folyamata? értem ezalatt azt, hogy hova kell meni vizsgálata, hol kell venni lencsét? hol derül ki az, hogy alkalmas-e a szemem kontaktlencsére?
Gondolom elkell menni szemészetre vagy vmi optikushoz.Teljes felvilágosítást kérnék erről a folyamatról.
Esetleg, ha Szegeden tud vki vmi jó helyett mondani, ami árban is elfogadható, akkor azt megköszönném.
Amugy a szemem mostani adatai:
Tudja vki, hogy mit jelentenek ezek? :D
Választ előre is köszönöm
Ahol én lakom, ott a szemész orvos foglalkozik kontaktlencsés dolgok forgalmazásával is.
Elmentem hozzá, megvizsgált, kaptam egy pár próbalencsét ápolószerrel együtt, kb egy óra alatt elmagyarázta, h mit hogyan kell, megmutatta, h hogyan kell betenni és kivenni a lencsét, majd 2*-3* nekem is meg kellett ezt csinálni.
De sok optikának van már olyan szolgáltatása, h ott helyben elvégzik neked a vizsgálatot, és megveheted a lencséket is, így a szemészt ki is lehet hagyni a folyamatból. Érdemes több helyen is érdeklődnöd az árakról és a lehetőségekről, és ez alapján választani. Van, ahol pl. diákkedvezményt is biztosítanak.
köszönöm szépen a válaszokat
valószínűleg holnap bemegyek az Ofotértbe és akkor megérdeklődöm a dolgokat
kérdés a 3. válaszadónak: fizetni kell-e a vizsgálatért?
mennyibe kerül a kontaktlencse? pl. amit te használsz, cakli-pakli minden infóval együtt :D tehát hány darabos stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!