Mennyibe kerül a kontaktlencse? Nagyon problémás a használata, vagy egyszerű?
Én is most akarok! :)
Van napi és havi. A napit alkalmakkor tudod használni, egy nap után el kell dobni. Egy dobozba 30 db van. A havit egy hónapig hordhatod minden nap, esténként tisztítófolyadékba kell tenned. Úgyis a szemvizsgálat dönti majd el, hogy neked milyen fajtájú kell ( van lágy és kemény is).
Én napit akarok, ami 8000 forint, mert cilinderes a szemüvegem. Amúgy 6000 forint körül lenne.
Sok ismerősömnek van amúgy és senki nem panaszkodik rá. Pár perc alatt beteszik, kiveszik. :)
Az én lencsém fél évre 6000 ft. De sokféle van és csak vizsgálat után tudod meg hogy milyen lencsék jók neked, tehát mondjuk ha tórikus kell akkor az drágább, stb.
Egyszerű a használata, csak meg kell tanulni ami 1-2 hétbe telik, addig nagy adag türelem kell hozzá.
Nekem kb 2 hónapja van. Az első hónapra próbalencsét kapsz az ingyen van. Azután jön a többi nekem 3hónapra 12 600ft volt úgy h a jobb szememre és a bal szememre 3db lencsét kaptam. Egy dobozba 3db van. Nekem nagyon egyszerű volt megtanulni. Csak néha bézázok és nem ragad bent xD Am a nagy körmöd van. Pl műköröm akkor egy cseppet macerásabb de rá kell jönni a technikájára.
Rem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!