Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Javulhat, vagy legalább végre...

Javulhat, vagy legalább végre beállhat a szemem?

Figyelt kérdés

10 éve hordok szemüveget, már -6 felett, -7 környékén járok. Másfél év után most voltam újra szemésznél, aki szerint nem romlott, meg is lepődtem rajt, mert szinte mindig szokott romlani.

Viszont tavaly ősz környékén úgy éreztem mintha romlott volna, de nem álltunk úgy anyagilag, ezért csak most hagytam elrángatni magam. Van rá esély, hogy javuljon valamit a szemem, vagy legalább ne romoljon tovább? Már nagyon elegem van belőle!

19/L

2011. jún. 26. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy hany eves vagy, de ekkora dioptria csak muteti uton javithato mar, csodat nem kell varni. Esetleg 40 ev felett javulhat egy kicsit,,de akkor meg mar olvaso szemuveg kell melle, szinten nagy dprval. Szoval mutet, de erdemess utananezni a mutetnek, h nehogy a vegeredmeny rosszabb legyen mint volt.
2011. jún. 26. 20:06
 2/3 anonim ***** válasza:
O azt elfelejtettem h betegseg eseten is valtozhat. Cukorrbetegseg stb... Erdemes lenne kivizsgaltatni.
2011. jún. 26. 20:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Már az is jó lenne, ha nem romlana tovább... Szemészetre rendszeresen járok, csak most jöttek ki úgy a dolgok, hogy nem tudtam menni, minden mást rendben találtak. És állítólag 18-20 környékén már beáll a szem, szóval nagyon nem bánnám, ha végre nálam is megtörténne...
2011. jún. 27. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!