Hogy is van ez a Kontaklencse dolog, mit kell tudni róla?
Szia! Kontaktlencsét csak akkor használtatsz ha elmúltál 14 éves. Nekem már majdnem három éve van, azóta nem romlott a szemem. Havonta kb. 7000 kell rá költeni.
Nekem 1100 Ft egy hónapra a tisztitószere,
1990 Ft a hozzá való szemcsepp
És maga a kontaktlencse egy hónapra, mert nekem havi van, kb. 3500 Ft.
Félévente kell járni ellenőrzésre!
Először kellemetlen amikor felrakják, de meg lehet szokni!
Nagyjából ennyi, ha még van kérdésed írj!
Én olyat szoktam venni hogy 6 db van egy dobozban (havi lencsék), 10ezer forintért (netről rendelem), így olcsóbb és eddig bevált. Mellesleg színes is, az enyém világoskék.
Tisztítószer az 1900 ft, kitart amíg a lencsék (3 hónapig).
Szemcsepp is 1900 ft.
Ez pedig olvasd el:
Miért használtok szemcseppet?
Én 7 éve használok kontaktlencsét, havi 4000.- kb. a tisztítófolyadékkal együtt. Korábban Softlens 66-ot használtam, de váltottam pár hónapja. Ez kb. ugyanannyi árban. Ciba Vision-tól at Air Opix aqua. ili
Szia!
Nekem kéthetes kontaktlencsém van,fiatalabbaknak általában ezt,vagy a napi kontaktlencsét ajánlják, a fejlődő szervezet miatt.
A napi kontaktlencse igen drága, ezzel számolni kell.
A kéthetes dobozában 6 db van, egy doboz kb. 3500 ft.
A tisztító folyadék mérettől függően 1000ft-5000ft-ig is terjedhet.
14 év alatt csak sportolás miatt adnak ki,hiúság miatt nagyon nem.De valahol 15 év a javasolt.
Ha budapesti vagy,javaslom az Aréna Plázában az Optic World nevű optikai üzletet.A kontaktlencsére és a tisztítófolyadékra is sok kedvezményt kaphatsz náluk.
Ja!
A napi kontaktlencséhez nem kell tisztító folyadék.Reggel beteszed,és este kidobod a szemetesbe.
A kontaktlencséknek nem szabad vízhez érniük, a toknak sem.
Mára már olyan lencséket fejlesztettek ki,melyek normális ápolás mellett nehezen fertőződnek,és jól lélegzik a szem is alattuk.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!