Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Helyre jön a fiam szeme?

Helyre jön a fiam szeme?

Figyelt kérdés
ödémás volt a fiam jobb szeme,amikor megszületett.nem tudta kinyitni.kb.5ik nap sikerült neki,már nem volt úgy bedagadva.most 7 hónapos lesz és még most is látszik mintha nem tudná teljesen kinyitni úgy mint a másikat.valaki találkozott már ilyennel?
2011. jún. 17. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Orvos mit mondott?
2011. jún. 17. 22:05
 2/8 A kérdező kommentje:
hát ők semmit.bólogatnak jobbra balra,de konkrétat semmit nem modanak
2011. jún. 17. 22:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Na, megint tiszteletem a magyar egészségügynek. Gratulálok nekik.

Érdemben nem tudok hozzászólni, mert nem vagyok orvos, az egészségügyi tanulmányaim pedig csak jövőre kezdem.

Viszont én a helyedben megpróbálkoznék egy magánszemésznél, hátha ő lelkiismeretesebben végzi a munkáját.

2011. jún. 17. 22:13
 4/8 anonim válasza:
Ne hagyd.Addig vidd orvostól orvosig amíg nem kapsz választ.Ha teheted anyagilag vidd el maszek orvoshoz.De semmiképp ne hagyd.És nagyon remélem minél hamarabb választ és segítséget kapsz.Szurkolok.
2011. jún. 17. 22:19
 5/8 A kérdező kommentje:
hát igen,én is ezen a véleményen vagyok a magyar orvostudományról.regényeket lehetne írni róluk.de egy a lényeg: egyszerűen amíg nem teszed a borítékba a pénzt,addig rád sem hederítenek.
2011. jún. 17. 22:20
 6/8 anonim válasza:

Előző vagyok.

Igen sok doki elvárja ,de hidd el nem mind.Ne add fel.Kell legyen válasz és megoldás is.Ne hagyd magad,légy levakarhatatlan,kitartó.És ha kell a szádat is nyisd ki.Megpróbálhatsz a neten is kutakodni.

2011. jún. 17. 22:25
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.hát megpróbálok mindent megtenni,mert ha nem növi ki,és én nem tettem meg érte mindent,akkor soha nem bocsátanám meg magamnak,hogy az egyébként nagyon szép kisfiam később ilyen problémával szenvedjen.
2011. jún. 17. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Valóban érdeklődhetsz a neten is "orvos válaszol" oldalakon. Ha valamelyik valami biztatót ír, akkor már indulhatsz is hozzá, hogy személyesen is megnézze a kicsit.

Mondjuk én nem igazán ismerek ilyen oldalakat, csak a

[link]

oldalon érdeklődtem idáig, de ott pont szemésztől. Valóban segítőkésznek bizonyult ott a doktornő.

2011. jún. 17. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!