Mit csináljak, ha lila a szemem alatt, akkor is, ha sokat alszok?
Figyelt kérdés
2007. jún. 27. 12:49
1/5 anonim válasza:
Ez lehet szerintem hajlam is, függetlenül az alvástól. A bőr vastagságától is függhet szerintem, hogy kinél mennyire látszanak.
Vannak speckó krémek erre, de nem tudom ilyen esetben is használnak-e. Egy próbát megér, ha nagyon zavar. Vagy egy kis smink trükkel el lehet tüntetni átmenetileg.
2/5 anonim válasza:
Nekem is sötétebb a szemem alatt, mint máshol az arcomon akkoris, ha kipihenem magam. Ez biztos hajlam és ahogy a fenti válaszban is benne van, akinek vékonyabb a bőre, jobben átlátszanak a kis hajszálerek... krémek nálem nem sokat értek amiket próbáltam. A smink ápol és eltakar :) mondjuk engem annyira nem zavar.
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy valóban csak a bőröd vékonyabb, de az arcdiagnosztika alapján a szem alatti rész a vese állapotát tükrözi. Ezt magad úgy tudod ellenőrizni, hogy figyeled a "vízforgalmadat".Persze ez nem teljes értékű megoldás, mert a cukorproblémák is csúnyán elállítják a vízháztartást. Egyszerübb egy vizelet és vérvizsgalattal erről meggyőződni (már mint orvosi beutaló alapján)Mind ezen túl én úgy érzem egy kicsit túl vagy pörögve és jelentkezik avesék működésénél is.
4/5 anonim válasza:
vizsgáltasd ki magad!!Utalhat veseproblémára is.
5/5 gublug válasza:
Temesvari reflexzona atlaszt nezd meg: az a vese zona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!