Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Vélemények? (ha lehet olyan...

Vélemények? (ha lehet olyan aki ért hozzá)

Figyelt kérdés

Na szóval szemvizsgálaton a legalsó betűket nem láttam, az orvos azt mondta h a leggyengébb szemüveg kell, de nem muszáj ha nem akarom hordani.

Én nem igazán akarok szemüveget.

Romolhat a szemem?

2011. máj. 29. 22:04
 1/5 anonim válasza:
Bármi megtörténhet. Ez egy figyelmeztetés a szemedtől, hogy valami nem stillem. Tornáztasd a szemed, ebben a stádiumban még talán nem is olyan nehéz természetes módszerekkel meggyógyítani. A szemüveg mankó. Minek mankó ha még tudsz járni?
2011. máj. 30. 09:14
 2/5 A kérdező kommentje:
mikre gondolsz?
2011. máj. 30. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Én a piros vonal alatt már nem látok.

Nekem is úgy kezdődött, mint neked, csak a legalsó sort nem láttam. Leggyengébb szemüveg kellett, majd mindig egyre erősebb.

Már nem hordom a szemüveget és megállt a szemem romlása. Nekem jó így, megszoktam, örülök, hogy nem romlik tovább.

Szerintem nem kell még neked szemüveg, inkább igyekezz kicsit egészségesebben nézni. Kevesebbet a gép előtt, az utcán UV szűrős napszemüveg és ha írsz vagy olvasol ne túl közelről nézd,a tévét sem.

2011. máj. 31. 14:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi :)

esetleg ha még vmit tudsz írd le légyszives :)

2011. máj. 31. 17:27
 5/5 anonim válasza:
A legalsó sort kevesen látják.Én szemüveggel is alig:D Szerintem felesleges szemüveget venned, így legalább megerőlteted meg használod a szemed, ha vmi nagyon-nagyon távoli dolgotakarsz látni. Én 7 éve "vagyok" szemüveges, minuszos, de nem hordom és nem is romlik a szemem.
2011. jún. 4. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!