Gyors ütemű szemromlás? (bőv. Lent)
Két éve vettem észre, hogy nemlátok jól távolra, rá fél évre elis mentem szemészetre, megvizsgálták a szemem, -0.5 -0.5 volt mind a kettő. Nemigazán hordtam, csak órákon, meg amikor otthon voltam. Eltelt kb 6. hónap és éreztem h már nagyon homályosan látok a szemüvegben is. Elmentem most januárban szemészetre, és már 1.25 ös szemüveg kelett. Eltelt 5 hónap, de már ebben is kezdek homályosan látni, (jó nemazt mondom h nem látok benne, csak kb 5-6 méterről nemlátom a meccs eredményjelzőjét a tévén.)
Eléggé megijeszt.
Normális válaszokat köszi!:)
Valami nagyon nem jó a szemednek. Nincs valami rossz monitorod vagy rossz szokásod ami okozhatja ezt a problémát? Szerintem az életmódodba van valami ami nagyon nem jó a szemednek. (Vitaminhiány?) Én hallottam hírét egy olyan szemüvegnek amin sok kis luk van és javítja a látást. A nevét hirtelen nem tudom megmondani de hátha ráakadsz. Ha megtalálnám a cetlit amin a szemüveg neve van meg beírom.
De szerintem menj el egy másik szemészhez és meséld ezt el neki. Csak többet tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!