Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ki fognak csúfolni, hogy...

Ki fognak csúfolni, hogy picit vastag keretes a szemüvegem?

Figyelt kérdés

Sajnos elromlott a szemem, így kénytelen voltam szemüveget vásárolni. Nagyon sokat végignéztem, és csak a kicsit vastagabb keretes szemüveg állt jól. Ilyesmi vastagságú.

[link]

Ez most női szemüveg, csak a vastagságot nézzétek. ÉS az enyém szögletesebb.

17/F

2011. máj. 4. 19:20
 1/7 A kérdező kommentje:

Annyira azért nem vastag szerintem, mint az ilyen SZTKsok.

[link]

2011. máj. 4. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Viccelsz? Ezek a legdivatosabbak mostanában! :)

Én nem vagyok szemüveges, de én is vastagabb keresetes választanék, ha kellene! Ne aggódj, biztosan cool leszel benne! :)

2011. máj. 4. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem abszolút jó az ilyen szemüveg.:)

amúgy meg az a lényeg,hogy neked tetszen.

18L

2011. máj. 4. 19:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik, meg igazából tényleg jól is nézek ki benne, csak kiskoromban sokat bántottak, és félek, hogy ez miatt is fognak.
2011. máj. 4. 19:28
 5/7 anonim válasza:

Szerintem nem gáz egyáltalán, olyat kell venni ami arcformához illik.

Amúgy meg láttam itt egy kérdést ahol valaki kifejezetten ilyen szemüvegetk keres:

[link]

2011. máj. 4. 19:28
 6/7 anonim válasza:

Engem is sokat bántottak kiskoromban a szemüvegem miatt (nekem még az újjnyi vastag SZTK-s volt anno), de most így visszagondolva vicc az egész. A gimiben nálunk a legvastagabb keretes srácoknak voltak a legjobb női... :)

Amit kiválasztottál teljesen korrekt szerintem...

De ha annyira aggaszt a dolog vegyél kontaktlencsét. Az annyiból is jobb, hogy sportolás közben sem zavar...

2011. máj. 6. 18:12
 7/7 anonim válasza:
Nekem pont olyan SZTK van csak dioptriásba. divat és álltalában ku*va jól áll mindenkinek : DD
2011. máj. 7. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!