Kontaktlencsével lehet sminkelni?
Figyelt kérdés
és amikor leakarjuk veni a sminket +a lencsét ki akkor meiket kell előbb?2011. ápr. 26. 20:12
1/4 anonim válasza:
lehet persze.
sminklemosás előtt viszont vedd ki.
2/4 anonim válasza:
Lehet, persze.
Először berakod, utána sminkelsz.
Először lemosod, utána veszed ki. Azért hogy ne koszolódjon, mert ugye egy tartós smink ha hozzáér az elég sok gondot okozhat.
De ezt az optikus is elmondja.
3/4 anonim válasza:
először berakod, utána sminkelsz;kiveszed és utána mosod le a sminket. Én használtam lencsét és én így csináltam. Nem tudom ki hogy van vele, de ha lemosom a tartós szempillaspirált akkor nekem azért szokott kicsi belemenni a szemembe, legalábbis nem jön le vmi könnyen és kicsit dörgölni is szoktam a szemem közben... Én mindig kivettem sminklemosás előtt.. Egyszer felment a lencsém a szemhéjam alá, az elég kellemetlen volt...
4/4 A kérdező kommentje:
kössz mindenkinek ment a zöldpacsi ^^
2011. ápr. 27. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!