Ez milyen betegség lehet? Kötőtőhártya gyulladás? SÜRGŐS
Figyelt kérdés
Reggel felébredtem és ilyen genny szerű valami folyt a szememből, és összeragadt, alig birtam kinyitni. Mitől lehet ez?
Kérlek, gyorsan írjatok, nem tudom, itthon feküdjek-e vagy mehetek a dolgomra.
Köszi előre is!
2011. ápr. 16. 09:51
1/10 anonim válasza:
minek feküdnél otthon, húzzál el az ügyeletre
2/10 anonim válasza:
piros a szemed ? be van dagadva a szemhéjad?
3/10 A kérdező kommentje:
Nincs, annyi hogy kicsit kisebb, de csak a bal.
2011. ápr. 16. 09:59
4/10 anonim válasza:
Erősre főzött hideg kamillateával mosogasd, bele is pisloghatsz a leszűrt teába. Mindíg kívülről befelé húzd a vattapamacsot. A két szemedre külön pamacsot használj, és használj külön törölközőt is otthon, mert fertőző.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor ez biztos hogy az, igaz? És még lenne egy kérdésem. Mindkét szememet mossam vele, vagy csak a balt, amin van ez a dolog?
2011. ápr. 16. 10:02
6/10 anonim válasza:
Elég, ha csak a beteg szemedet mosogatod.
7/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi szépen!:)
2011. ápr. 16. 10:10
8/10 anonim válasza:
semmi szín alatt ne kend át beteg szemedről a kamillateát ugyanazzal a vattakoronggal, nehogy megfertőzd azt is
9/10 A kérdező kommentje:
És azt még megkérdezném, hogy mennyi ideig tart ez a dolog?
2011. ápr. 16. 11:36
10/10 anonim válasza:
Menj el szemészetre, adnak rá gyógyszeres szemcseppet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!