A szemüveg használata javíthatja a látást? Vagy csak bizonyos esetekben?
Ha már rossz a szemed akkor már mind1 a szemüveg nem arra van hogy javítson hanem hogy tisztán láss:)
Ha nem hordod az rontja!!
Állítólag a Béres szemerő használ!
Értem. Köszönöm a választ.
Állítólag én most abban a korban vagyok ahol még AKÁR javulhat is (15 éves vagyok...)
Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, de majd kiderül. Azért számítógéphez mindenképpen használni fogom egyenlőre!
Gyerekek esetén van olyan, hogy a kancsalság és más szembetegségek megelőzése miatt fontos a megfelelő szemüveg viselése. Pont azért, mert az agyuk ekkor tanul meg látni megfelelően, és egy rossz beidegződés egész életükre megmaradna.
Felnőtt korban viszont már nem sokat lehet tenni.
szintén 15 vagyok, és én a bates-módszerrel (ismertebb nevén: szemtorna) javítottam meg a látásomat. Még kb két hétre tippelek, és tényleg visszanyertem a látásomat.
Csak ajánlani tudom. De ha te is ilyen hitetlenkedő-típus vagy, akkor szemüvegezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!