Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A szemüveg használata javíthat...

A szemüveg használata javíthatja a látást? Vagy csak bizonyos esetekben?

Figyelt kérdés
És esetleg a szemüvegen (meg a műtéten) kívül van valamilyen látásjavítási módszer?
2011. ápr. 14. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
a szemüveg nem javítja úgy hogy ha sokat hordod akkor nem kell utána hordani hanem amíg rajtad van segít a szemednek fókuszálni a fényt. a tuti gyógyulást csak a szemműtét vagy a saját tested adhatja meg.( van olyan akinek magától rendbe jön a szeme hogyha abbahagyja mondjuk a sok számítógép képernyő nézést.
2011. ápr. 14. 16:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha már rossz a szemed akkor már mind1 a szemüveg nem arra van hogy javítson hanem hogy tisztán láss:)

Ha nem hordod az rontja!!

Állítólag a Béres szemerő használ!

2011. ápr. 14. 16:33
 3/6 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm a választ.

Állítólag én most abban a korban vagyok ahol még AKÁR javulhat is (15 éves vagyok...)

Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, de majd kiderül. Azért számítógéphez mindenképpen használni fogom egyenlőre!

2011. ápr. 14. 16:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Gyerekek esetén van olyan, hogy a kancsalság és más szembetegségek megelőzése miatt fontos a megfelelő szemüveg viselése. Pont azért, mert az agyuk ekkor tanul meg látni megfelelően, és egy rossz beidegződés egész életükre megmaradna.

Felnőtt korban viszont már nem sokat lehet tenni.

2011. ápr. 14. 16:36
 5/6 anonim ***** válasza:
A szemüveg nem javít a látásodon, csak rontja, de ettől feltétlenül hordani kell, mert nem lesz jobb, ha nem viseled! A szemed ugyanis megszokja ha szemüvegben vagy, így ellustul, eltunyul, szóval nem javítja. De az is rontja, ha állandóan erőlteted, így a szemüveg a leghasznosabb segédeszköz a látáshoz.
2011. ápr. 18. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
69%

szintén 15 vagyok, és én a bates-módszerrel (ismertebb nevén: szemtorna) javítottam meg a látásomat. Még kb két hétre tippelek, és tényleg visszanyertem a látásomat.

Csak ajánlani tudom. De ha te is ilyen hitetlenkedő-típus vagy, akkor szemüvegezz.

2011. máj. 7. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!