MA délután belefújt valamit a szél a szemembe, lassan már 3 órája, és még mindig nagyon szúrja, de nem látunk semmit! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 15:50
1/6 anonim válasza:
Vegyél vizet a tenyeredbe és pislogj bele. Ha nem használ menj be az ügyeletre és majd megnézik, ha benne van valami kiveszik. Ha nincs benne semmi, akkor majd kapsz bele cseppet.
2/6 A kérdező kommentje:
Remélem jó lesz. Valami homok mehetett bele...és amennyit pislogtam azóta sem jött ki fent ragadt a szemhéjamon.
2011. ápr. 5. 16:02
3/6 A kérdező kommentje:
nem jó mégmindig szúr. :((
2011. ápr. 5. 16:09
4/6 anonim válasza:
Ez nem feltetlen homok, tehat menj el a szemeszetre ahol megvizsgaljak, es talan atmossak!
5/6 A kérdező kommentje:
mintha elvágták volna elmúlt, lehet annyit piszkáltam(amit tudom, hogy nem kellett volna, mert annál rosszabb) de nem fáj, , szerintem kipiszkáltam. AZért köszönöm a válaszokat, végre nekiállhatok tanulni, mert így nem lehetett volna...
2011. ápr. 5. 16:47
6/6 anonim válasza:
Próbálkozz a következőkkel: tégy tele egy poharat színültig tiszta, langyos vízzel, majd pislogj bele! Általában a por reggelre el szokott tűnni a szemből, vagyis "kialusszuk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!