Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A zöldhályogot lehet müteni?

A zöldhályogot lehet müteni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Már műtik azt is.
2011. ápr. 2. 19:53
 2/8 Raffi ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy csak szinten lehet tartani,szemcseppel, de lehet hogy le vagyok maradva.
2011. ápr. 5. 10:28
 3/8 anonim válasza:

Úgy tudtam, nem lehet, de a 70 év körüli szomszédomnak van/volt szürke is és zöld is, mindkettőt megcsinálták.

Gondolom, nem tart örökké, de egyelőre jónak mondja.

Budapesten a IX.kerületben a Mária utcában van speciális szemklinika, ott érdeklődj.

2011. ápr. 6. 09:22
 4/8 anonim válasza:

Nekem tavaly műtötték meg a szürkehályogot,a zöldhályogra pedig életem végéig szemcseppet kell alkalmazni!

Tehát nem ..........

2011. ápr. 7. 11:02
 5/8 domy01 válasza:
Sajnos 2 eve sportbaleset következteben levalt a retinam. Mária u.i klinikan kezeltek. Töbszöri mütetnek köszönhetöen most ott tartok hogy szilikonolajjal felvan töltve, evente kell cserelni /3 honap mulva esedekes/ es zöldhalyog alakult ki. Sanos gyogyitani nem tudjak, szemcseppeket hasznalok.. Ha tud valaki róla hogy gyogyitható ertesitsen,, köszönöm..
2011. ápr. 7. 11:46
 6/8 pacsi ***** válasza:

Van természetes módszer is szemproblémák javítására. Bates-módszernek hívják. Érdemes kipróbálni, csak nyerhetsz vele. Sok ezren meggyógyultak már tőle. Ne várd, hogy holnapra elmúlik a hályog, az is lehet, hogy soha sem fog, mindenesetre javítani fog rajta.

[link]

2011. ápr. 7. 18:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen még egyszer a válaszokat.
2011. ápr. 8. 09:41
 8/8 anonim ***** válasza:
A zöldhályog a magas szemnyomás miatti rossz vérkeringés miatt alakul ki,melynek során a retina(a szem fényérzékelője) végérvényesen károsodik,és semmilyen módszerrel nem gyógyítható,de egyes esetekben mégis megműtik azzal a céllal hogy csökkentsék a szemnyomást,hogy a megmaradt látást megőrizzék ameddig lehet.Az esetek többségében cseppekkel kezelik.Alattomos betegség mert mire észreveszi a beteg akkor már késő,ezért kell időben szűrővizsgálatra menni!Van már olyan szemnyomásmérő ami csak ráfúj a szemre és ezzel kész is a mérés.
2011. ápr. 8. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!