Egyre gyakrabban vérzik be a szemem, elmenjek orvoshoz?
Már kis erőlködéstől is bevérzik a szemem pl. csak felemelek egy kicsit nehezebb dolgot. A vérzés kiterjedése ált. pár mm és gyorsan felszívódik. Utánaolvastam és gyakori a menses alatt h egyes nőknek bevérzik a szeme (ezt is tapasztaltam) de szerintem nem normális h mindig bevérzik. Elmenjek orvoshoz, tudnak vele valamit kezdeni?
A vérnyomásom nem magas, inkább kicsit alacsony.
Köszi a választ L/19
szia:)
szerintem érdemes lenne dokihoz menni, mert tudod jobb, mintha semmit sem csinálnál, biztos, ami biztos:)
na és legalább megtudod, hogy pontosan miért van ez, és nem kell azon gondolkodnod, hogy vajon miért van ez nálad:)
addig is, online szakértőktől megkérdezhetnéd, hogy itt mit írnak erről, vannak akik viszonlyag gyorsan válaszolnak:
itt tudsz választani, hogy hány órűn belül szeretnél választ kapni, vagy aki még gyorsan válaszol:
akár több mindenkitől is kérdezhetsz, nem kell regizni sem, csak az weboldalt írd fel, vagy vmi, mert nincs értesítés, ha választ kapsz, itt kell mindig megnézni:)
de én szerintem akármilyen választ is írnak, azért érdemes még dokihoz menni, mert egy kivizsgálásból még nincs semmi, és azért részletesebben elmondják ott a dolgokat:)
remélem segítettem és jobbulást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!