Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Melyik üzletben lehet kapni...

Melyik üzletben lehet kapni retro sztk keretes szemüveget?

Figyelt kérdés

Ilyenre gondolok: [link]

[link]

Nem napszemüveg,és kamu szemüveg kell,szemüveges vagyok,és unom már a régit,és csináltatni szeretnék ilyet. De még sehol se láttam optikai üzletekben,csak napszemüvegként. Segítsetek.

2011. márc. 16. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:

"Nem napszemüveg,és kamu szemüveg kell,szemüveges vagyok"

? nem értem. kamu szemüveg kell, szemüveges vagyok. akkor minek kell kamuszemüveg?

na mindegy. nem tudom amúgy, optikára tippeltem volna én is, de írtad hogy nincs, akkor nem tudom. amúgy én is jövőhéten megyek, nekem is vastag keretes kéne, nem pont ilyen, de ha nem lesz, akkor lehet le sem cserélem a mostanit..

2011. márc. 16. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én nyíregyi vagyok, de az összes optika ezzel van tele. Alig bírtam találni egyet, ami nem ilyen, de fekete (mert nekem ez nem jön be).
2011. márc. 16. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Első:

"Nem napszemüveg,és kamu szemüveg kell"

ez így van egyben. Tehát nem napszemcsi és nem ablaküveges kell neki, hanem dipotriás.

2011. márc. 16. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt gyerekkoromban,futok is fel a padlásra tán még meglelem vhol.Én igen utáltam,olyan bénán néztem mutattam benne.Hátha vki akkor azt mondja h ez vmikor divat lesz, bizony sok sírástól mentett vna meg,mert annyit csúfoltak.
2011. márc. 16. 16:49
 5/5 anonim válasza:
Én is ilyet keresek:)
2011. aug. 26. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!