Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » SOS Szétszakadt a kontaktlencs...

SOS Szétszakadt a kontaktlencse a szemembe, most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ma megdörzsöltem a szemem,félrecsúszott a lencsém és darabokba szedtem ki.

Kiszedtem a darabokat amit találtam,úgy látom nem maradt benne de félek,hogy mégis.

Mit csináljak?Ki fog magától jönni,ha maradt?

2011. márc. 10. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt éreznéd, ha benne lenne... Amúgy meg kijönne magától, a szem tisztítja önmagát. Folyna a könnyed, stb.
2011. márc. 10. 19:11
 2/5 anonim ***** válasza:
De ha meg akarsz nyugodni, cseppents/önts lencsefolyadékot a szemedbe, az kimossa, ha maradt benne vmi.
2011. márc. 10. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Mekkora darabokra szakadt? Nem látszik a darabokból, hogy kijött-e az összes. Én műkönnyel megpróbálnám kimosni a szemem, vagy ha úgy érzed van rá esély, hogy maradt benne, akkor irány az orvos, ő megnézi neked van e benne. Ha szeretsz kockáztatni, akkor hagyd, ha maradt benne, valószínűleg úgyis begyullad. :) Na jó, inkább menj el orvoshoz.
2011. márc. 10. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:
tudtommal el nem veszhet a szemedben semmi... tehát ha maradt is akkor majd kipislogod hamarosan.
2011. márc. 12. 00:35
 5/5 anonim ***** válasza:
egyébként megkérdezhetném milyen lencse volt ez? napi?
2011. márc. 12. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!