Melyik szemcsepp jó tovább 30 napnál? Vagy melyik ami nem annyira drága mint a visine?
sokat ülök gép előtt,szemcseppezek,de változó hogy mennyi kell
visine-t vettem eddig,de majd 2ezer forint,és van hogy ugy lejár a 30 nap hogy alig használtam,dobhatom ki
van olyan ami tovább jó bontás után? vagy olyan ami olcsóbb de ugyanugy sima szemcsepp?
a Visint én nem dobom ki, használom ameddig tart. semmi baja, nekem is bepirosodik a szemem egy másik szemcsepptől:((, de azt glaukomára kapom.arra direkt rákérdeztem, hogy muszáj-e egy hónap után kidobni, mert még pont egy hónapig tartana, de azt mondta a szemész (sztk)hogy, havonta kezdjek újat.
szerintem egyiknek sincs semmi baja, de hát gyógyszergyártók érdekei.....
köszönöm szépen,nehezen de tudtam venni ocumilt,méghozzá kamilla és mályvakivonatosat
úgy tűnik hogy jó is
egyébként van ennek is lejárati ideje felbontástól számitva,3 hónap,de az bőven jó
köszönöm még1x:)
másodiknak: nem szeretek kisérletezni,szeretem magam a betegtájékoztatóhoz tartani,főleg a vénynélkülieknél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!