Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Levalhat a retina a szemrol...

Levalhat a retina a szemrol ha eros utes erte? !

Figyelt kérdés
ertem ezt pl arra hogy ma kemeny hogolyoval pont a szememet talaltak el.. es akkor vagy 10 20 percig nem birtam kinyitni a szemem.. irtoan fajt.. mar 3 ora eltelt a "baleset"ota de meg mindig faj surun pisslogok es szur valami es persze faj meg erzekeny az erintesre :( mit tegyek? menjek doktorhoz ?
2009. febr. 17. 13:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
hat vegul nem mentem raktam ra borogatast hideget.. es lelohadt :D hala istennek mar nem is vereres annyi hogy hamarabb elfaradok tnaulas,olvasas kozbe es meg aze faj de mar nem annyira... szoval orulok hogy azert nem kelett dokihoz menjek vele..mostmar szerintem elfog mulni a fajas:D es nagyon koszi a valaszokat:d udv:henicy.. pussy
2009. febr. 18. 12:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem bőven. Páromat egy jófej barátja lökte el korcsolyázás közben. Elesett, beverte a fejét. Kórházban volt 2 hónapig, szemműtét, ez meg az, de semmi eredmény. Jobb szemére megvakult. Ennyi.
2009. febr. 23. 18:11
 13/13 A kérdező kommentje:
hat sajnos tudom:( eleg kemenyek ezek az utesek vagy bajok :( apum se lat 1 szemere :|
2009. febr. 24. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!