2 hetes kontaktlencse körülbelül mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
tegnap óta van próbalencsém, és kíváncsi lennék, h mennyibe kerül amúgy?2011. febr. 25. 18:33
1/3 anonim válasza:
2 hetessel még nem találkoztam havi van, 3 havit szoktak, kb 7-10k- ért, de sok mindentől függ, ha cilinderes vagy speciális, vagy drágább márka kell a szemednek, akár havi 80ezer is lehet. Szóval ezt így nem lehet megmondani, sok netes áruház meg lista van, esetleg keress rá, vagy konkrét típusra kérdezz, amit most használsz, ha az jó, és hátha valaki pont olyat használ és meg tudja mondani. :D Meg ugye plusz a folyadék, tok, stb.
2/3 anonim válasza:
Nekem 2hetes van Acuvue Oasys, 6db/doboz, ez ugye másfél hónapra elég 7000 ft. Én túlhordom mindig, szóval igazából 3 hónapig simán el lehet lenni ezzel. Van olcsóbb fajtája is, Acuvue Advance, az csak 5700 ft.
3/3 anonim válasza:
Én Acuvue Advance-t hordok, ami két hétre lenne való, de simán lehet 3-4 hétig is hordani egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!