Ég, szúr, könnyezik a szemem, idegentest érzésem is van. Szemüveges vagyok fél éve. Elvileg csak monitorhoz, de napi 8 óra után már utcára is hordom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 19:07
1/2 anonim válasza:
Tudod, nekem is ez a problémám. NE használj szemcseppet, úgyse segít. Én ha gépezek vagy tévézek, nekem mindig attól fáj, s ha meg becsukom, akkor iszonyúan éget. Szerintem nincs erremód sajnos.
2/2 anonim válasza:
Sokszor segit műkönny vagy vele rokon vitaminos szemcsepp(kapható a patikákban),ami nedvesen tartja a szemet és speciális, fényvisszaverőlencsés szemüveg a gépezéshez..nekem is használnom kell, mert szinte egész nap a monitor elé köt a munkám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!