Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi lesz ez? Mit csináljak vele?

Mi lesz ez? Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

amikor pislogok a bal szememmel fáj a külső sarkába,kötöhártya gyulladásom lesz? mit tegyek rá hogy elmúljon? egyébként most náthás vagyok ,itthon vagyok,lehet h a gyenge szervezetem miatt megint elkaptam?tavaly is volt kh gyulladásom.

köszi 14/L

2011. febr. 21. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Mielőbb menj szemészetre! A szem ilyen jellegű fájdalma szivárványhártya gyulladást is jelezhet, ami ijesztően hangzik, de megfelelő szemcseppel hamar gyógyítható, szabad szemmel nem látható, csak az orvos tudja megállapítani!

Ha kötőhártyagyulladásod lenne, akkor váladékozna a szemed (csipás lenne) és rózsaszínes-pirosas lenne a szemhéjak belső fele, ill akár a szemgolyó fehérje is.

Szóva irány a szemészet!

2011. febr. 21. 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Hideg kamilla teás vattapamaccsal mosogasd, kívűlről befelé. Minden alkalommal új pamacsot mártsál a kamilla teába. Vigyázz, mert fertőz. Külön törölközőt használj!
2011. febr. 21. 13:47
 3/7 A kérdező kommentje:

2. szivárványhártya gyulladás??? ez súlyos?

annyira nem fáj azért,csak ha pislogok picit érzem ,igy szúr.de csak egy kicsit

1. SOS SOS SOS

3. köszi:)

2011. febr. 21. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez lehet árpa is, ne parázzál ennyire.
2011. febr. 21. 14:01
 5/7 A kérdező kommentje:
nagyon parázós vagyok,egyből megijedek ha van valami bajom:( és egyből a legrosszabra gondolok..:(
2011. febr. 21. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem veszélyes és gyorsan gyógyul. Ami a legfontosabb, hogy otthon nem tudod eldönteni, hogy mi a bajod, ezért menj orvoshoz! Lehet árpa, sziv.hártya gyulladás, és még más is, egyikbe se "éld bele" magadat, irány a doki!
2011. febr. 21. 14:13
 7/7 A kérdező kommentje:
okés. meglátom mi lesz holnapra,és attól függ,ha még mindig "fáj" vagy valami,akkor go Doki
2011. febr. 21. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!