Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ez kötőhártya-gyulladás?

Ez kötőhártya-gyulladás?

Figyelt kérdés

Szombaton bedagadt a bal szemhéjam,és nagyon véres volt mindkét szemem..a dagadás lement 2 óra alatt teljesen, csak véres volt a szemem még kicsit hétfőn is,már nem olyan, de reggel olyan mintha mindig csipás lenne,szinte összeragad a szemem,így váladékozik:S este pedig kiszárad picit, és viszket is...sajnos csak jövőhéten tudok menni szemészetre, baj lehet belőle hogy eddig húzom a gyógyítást ha ez az?:S

(héten nem volt alkalmam elmenni)

2009. febr. 12. 21:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
bajis lehet, de belebolondulsz addigera. a váladék egyre több lesz, a látásodat is zavarni fogja. a fertőzés is tovább terjedhet és akár szaruhártya gyulladás is lehet a vége. Egyébként van ügyelet egy szemcseppel megoldható a probléma, akár most is indulhatsz! Pl VIII.ker Tömő u. II. Szemklinika.
2009. febr. 12. 21:49
 2/2 A kérdező kommentje:

de mostanra már "csak" viszket meg reggel ugyanannyira váladékos csak mint eddig,szóval még mintha javulna,de természetesen megnézetem,de csak hétfőn tudom.. tegnap mentem volna de nem tudtak már fogadni,túl sokan voltak.

Nem vagyok pesti,szóval ez kilőve:)

2009. febr. 13. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!