Kontaktlencsések! Volt olyan veletek, hogy nem volt jó egyik se?
Figyelt kérdés
Amikor először mentem vizsgálatra egyből kaptam egy lencsét ami tökéletes is, azóta sincs semmi gond vele. Tehát ott nem is próbálkoztam másikkal.
De aztán színeset szerettem volna, kipróbáltam már 4 félét is, de egyik sem maradt meg a szememen, berakom pislogok egyet és kiesik vagy elcsúszik valamerre. Próbáltam erőltetni, sokszor beraktam, kivettem, nem jó sehogy, kiesik.
A görbület, dioptria pedig ugyanolyan mint ami a jó lencsémé is. Tehát az nem lehet gond, de akkor mi?
2011. febr. 5. 21:03
1/1 anonim 

válasza:

Valószínű érzékeny a szemed a zínes kontaktlenyóra. Nem tudom ezek lágy vagy kemény lencsék-e, de az is lehet hogyha pl. lágyat viseltél a keményet nem tudja megszokni a szemed. Vagy fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!