Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Az a problémám, hogy a szemem...

Az a problémám, hogy a szemem rettenetes fáj. De csak a bal. Olyan érzés mint mikor bevered a térded, és belilul. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Köze lehet ahhoz, hogy a szemüvegem hordása előtt pici lebegő "porszemeket" láttam? Most is néha előjön...Néztem tükörben, nem láttam semmit. . Nézettem barátaimmal, ők azt mondták, hogy egy kicsit lila, de nem emlékszem, hogy bevertem volna
2009. febr. 8. 11:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt elég sokáig a szemem (csak az egyik), aztán egy reggel arra keltem h iszonyatosan fel van dagadva a szemhéjam! Elmentem a szemészetre és kiderült h árpám van! Talán neked is ez lehet a probléma! Mindenesetre nézesd meg egy orvossal!
2009. febr. 9. 14:57
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi! Úgy néz ki már elmúlt...
2009. febr. 9. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!