Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Egyik napról a másik hirtelen...

Egyik napról a másik hirtelen megrongálódhatott a jobb szemem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval kb. 1 hete történt. Az gondolom normális mikor felkelünk, akkor mindent még elmosódva látunk, de egy idő után, vagy amikor az ember megmosdik akk már minden tiszta, kiszárad a szemből a váladék. De egyik nap hirtelen valami történt a jobb szememmel, úgy enyhén elmosódva látok mindent, de érzem is mintha valami volna benne állandóan, csipa, vagy könny, és sehogyan sem akar elmúlni. Leteszteltem, hogy letakarom a jobb szemem, akkor a bal szememmel tiszta élesen látok mindent, de a jobb meg olyan elmosódott képet ad, és ez bizony csak úgy egy nap jelentkezett. Szerintetek valakinek megrongálódhat valamitől 1 nap alatt a látása? Most akkor mi történhetett? Semmi extrát nem csináltam előző nap. Még csak nem is véres, mert ha sokat gépezek akkor igen szokott véres lenni mindkettő, de most még nem is az...
2011. febr. 1. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet valamilyen szemgyulladás, menj sürgösen orvoshoz, mert adott esetben akár meg is vakulhatsz arra a szemedre, ha nem kezelik idöben.
2011. febr. 1. 19:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Na ez azért durva :S hát nem olyan szinten gondoltam, hogy nem tok megmaradni, csak épp hogy érzem hogy valami mintha volna benne és kicsit zavarja a tiszta látást, de hát oks akk majd jobb lesz ha elnézek 1x oda...
2011. febr. 1. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer ilyen volt, elöször csak nem tudtam rendesen élesre állni, utána egyre homályosabb lett a látásom és 3 nap múlva elmentem a szemorvoshoz, ott kiderült, hogy szaruhártyagyulladásom volt. Az orvos azt mondta, hogy egy héttel késöbb nem biztos, hogy meg lehetett volna menteni a látásomat, mert elhegesedik a gyulladástól..
2011. febr. 1. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!