Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi lehet még árpán kívül?...

Mi lehet még árpán kívül? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

Egy barátomnak időről időre - gyakorlatilag 3-4 hetente - mindig begyullad a szeme. Olyanok a tünetei, mintha árpája lenne, beduzzad, viszket, árpa nem lesz rajta!!! És néha a másik szemére is átmegy a duzzanat.

A szemész elzavarta, hogy tanuljon meg együtt élni vele, de azért kenőcsöt adott rá, az hat egy ideig!

Allergia vizsgálaton volt, nem találtak semmit! Érdemes lenne elmennie vérből kimutatható allergia vizsgálatra?

Egyéb ötlet, hogy mi lehet ez, vagy milyen orvoshoz menjen?

Köszi előre is az értelmes válaszokat! :-)

2011. jan. 30. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a helyében egy másik szemészetre mennék, akár egy harmadikra is, a szemünk nem játék. Én azárt allergiára gondolnék, lehet ágyneműtől, mosószer, öblítő is.
2011. jan. 30. 11:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors reagálást!

Én is ezt tanácsoltam Neki, hogy másik orvos, és ne hagyja magát lerázni!

Próbáltuk végig gondolni, hátha van valami új körülötte, ami kiválthatja, de eddig nem jutottunk semmire!

2011. jan. 30. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!