A kontaktlencse vagy a szemüveg hatásosabb szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 20:33
1/3 dorethea válasza:
A kontaktlencsét sok ember nem bírja elviselni, de ha az szeretnéd jobban, akkor ki kell először próbálnod. Meg természetesen meg kell kérdezned a szemészt, hogy szükséged van-e állandóra, mert azt nem írtad meg jelenleg hordassz-e szemüveget:) Én személy szerint kéne hordjak szemüveget, de nem bírom elviselni, 3 hónap után mindig feladtam, borzasztóan zavar, de a kontaktlencse nekem túl macerás, feledékeny vagyok, úgyhogy az nem nekem való. Kérdezd ki a szemész véleményét, ő inkább tud segíteni eldönteni, hogy melyik a jobb, hatásosabb
2/3 anonim válasza:
Hogy lenne vmelyik hatásosabb? Értelmetlen a kérdés.
3/3 anonim válasza:
én sem értem mit értesz az alatt hogy "hatásosabb"? mindkettővel jól látsz ha jó a dioptria meg minden.
én utáltam a szemüveget, nyomta az orrom, bepirosodott tőle, télen bepárásodott, nem is állt jól nekem, és zavar hogy csak keretek közt látok benne.
ezért váltottam kontaktlencsére, 2 hét alatt rendesen megtanultam hogy kell ki-berakni. azóta semmi gondom nincs vele. nincsenek keretek, olyan mintha tökéletes látásom lenne. én ezt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!