Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lehetséges, hogy 1-2 nap...

Lehetséges, hogy 1-2 nap alatt megromlik a szem?

Figyelt kérdés
Lehetséges az,hogy 1-2 nap alatt romlott a szemem? Am azt vettem észre,hogy kicsivel szarabbul látok a jobb szememmel,mint általában? Amugy Vasárnap nagyon sokat ültem a gép előtt,későn feküdtem,korán keltem, tegnap ugyanígy...Lehet,h azért látok hmályosabban,mert fáradt vagyok,nem pihentem ki magam?
2011. jan. 18. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Lehet, sőt nagyon valószínű, hogy a szemed megerőltetted.

Extrém vérnyomásproblémák, cukor, vagy belefröccsenő vegyszer miatt amúgy akár órák alatt is romolhat a látás, de ne aggódj, nálad csak egy kis kimerültségről van szó. Pihentesd, menj friss levegőre, kerüld a netet, tévét egy pár napig, vagy csökkentsd minimálisra az előttük töltött időt. Szedhetsz szemerősítőt is.

2011. jan. 18. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:

K.U.R.V.A. gyorsan menj az első szemészetre, ahol megállapítják nincs e kezdődő retinalevállásod!!!

Taxival menj! A szem látásélessége hirtelen NEM változik más okból, kivéve persze a baleseteket.

2011. jan. 18. 15:21
 3/8 A kérdező kommentje:
de nem nagyon,igy általában nem veszem észre,h szarabbul látom,csak ha megvisgálom magam,meg nézem az órát az egyik szememmel,meg a másikkal,ahogy majdnem mindig szoktam,és észrevettem,h kicsit homályosabb
2011. jan. 18. 15:27
 4/8 A kérdező kommentje:
meg amugy is nagyon fáradt vagyok,alszok elfeele
2011. jan. 18. 15:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak nehogy magadnak add a fél világot...Sok szerencsét.
2011. jan. 18. 15:34
 6/8 anonim ***** válasza:

A látás akár 2 dioptriát is romolhat napközben.

A tied még simán belefér.

Ne gépezz annyit, menj ki szaladgálni!:D

2011. jan. 18. 15:59
 7/8 A kérdező kommentje:
csak nehogy magadnak add a fél világot- ezt valahogy nem naon értem
2011. jan. 18. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Vazze, --Csak nehogy fél szemedre megvakuljál, saját magad miatt.-- Érted! Fél világ--fél szem!

Ez ún. vicc.

2011. jan. 20. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!