Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért van begyulladva a szemem?

Miért van begyulladva a szemem?

Figyelt kérdés
Hülye kérdésnek hangzik,és persze legtöbben orvost fogtok mondani..de olyan véleményre lennék kíváncsi,aki esetleg kontaktlencsés,és hogy előfordult vele ilyen,hogy egyszer csak begyulladt a szeme.szerintem biztos h nem kötőhártya,mert akkor nem múlna el 2 nap alatt a pirosság..aza bajom,h nem tudom betenni a lencsém.köszönöm:)
2011. jan. 17. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem évente 1x szokott árpám lenni, most pont szilveszter reggel ébredtem arra, hogy be van dagadva az egyik szemem, kivettem a lencsét, estére szerencsére leapadt a dagadás, így vissza tudtam tenni. Másnap reggel még kicsit piros/dagadt volt, aztán elmúlt. Egyébként kamillás borogatást ajánlottak gyógyszertárba és kaptam egy kenőcsöt, azzal kentem 1 napig. Ha nem tudod pontosan mi a baj, szemészetre menj el, én is oda mentem mikor először volt ez a problémám. Ők jobban tudják.
2011. jan. 17. 19:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha bírja a szemed, márpedig bírja mert viselsz lencsét nem valószínű hogy maga a viselés okozza. Sokkal inkább lehet attól, hogy a lencse sérült és az bántja a szemed, többet volt bennt mint szokott és ettől is bepirosodhat (netán véletlen elaludtál benne), vagy csak egyszerűen valami piszok került rá. Nem hiszem hogy szemészhez kellene ezzel menni főleg ha elmúlt. Ha meg az a baj hogy nem tudod betenni, ha jól értettem, akkor meg vagy kifordult a lencse, vagy koszos/túlhasznált/elszakadt.Üdv
2011. febr. 3. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!