Kivettek a jegarpamat, de ugyahugy ott van mint volt. Mikor tunik el?
Figyelt kérdés
A jegarpam kivetele utan vagyok, ma levettek a kotest, es latom a vagast, de a jegarpam ugyanugy a helyen van. A kerdesem az lenne, hogy ez normlais e, es csak varnom kell mig felszivodik, vagy nem jo munkat vegeztek?2011. jan. 13. 09:29
2/5 anonim válasza:
jégárpa
A jégárpa a szemhéjon kialakuló apró csomó egy faggyúmirigy kivezetőcsövének elzáródása miatt.
3/5 anonim válasza:
Jajj értem:) rájöttem közbe, nincs ékezet én meg itt meresztem a szemem, hogy mi a fene az a jegerpam:)
4/5 A kérdező kommentje:
Elnezest, nincs magyar billentyuzetem, es gyorsabban megy az iras az angolon... :)
2011. jan. 13. 10:06
5/5 anonim válasza:
Szia en is megvoltam mutve jegarpaval 3 hete de meg ugyanugy ott van a szememen.Neked a mutet utan hany napra vagy hany hetre szivodott fel vagy esetleg visszamentel az orvoshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!