Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szemuvegkeret igazitasaert...

Szemuvegkeret igazitasaert kell fizetni?

Figyelt kérdés
Szoval anno 2 eve vettem a szemuvegemet egy Ofotertes uzletben, most a keretere kisse raultem es amugy is kicsit laza, ha beviszem, megcsinaljak ingyen, vegul is par perces munka vagy valamit kell fizetni?
2009. jan. 31. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ÜZLETFÜGGŐ...nekem ott ahol csináltattam, fizetni kellett érte és morcosak voltak,egy másik üzletben(nem ott ahol vettem) meg ingyen 2 perc alatt kész volt...de sztem 500-1000 Ft körül lesz ha fizetni kell..
2009. jan. 31. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem is pont ez volt a problémám vele :D 300 ft-ért megcsinálták.. :)
2009. jan. 31. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Függ az üzlettől, de nekem pl. BP-n a Pólusban lévő Vision Express-ben ingyen megcsináltak igazítást (én ott is csináltattam az enyémet, de igazítani jóval később kellett, szóval lehet, hogy ők már nem is emlékeztek rá, gépben nem nézték).
2009. jan. 31. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem eddig mindig ingyen igazították, pár éve mindig van valami baja, ráülök, vagy valami. Mindig ingyenes, ez nekik is megéri, ha kedvesek. :) Vevőcsalogató.
2009. jan. 31. 20:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!