Mínuszos szem megjavulhat?
Még egy vigasz, öregkorodra is lehet egészséges szemed és most is. Nekem -2,5 volt. És most már szemüveg nélkül is jól látok. Keress a neten szemtornát és próbáld ki, hogy melyik a legjobb neked. Ha kitartó vagy, akkor fog sikerülni.
Nekem úgy sikerült, hogy a barátnőm ezzel foglalkozott. Elmondta, hogy hogyan kell csinálni a szemtornát, Neki -13-as volt. Már elérte a vakságot is. Most már ő sem hord szemüveget. Rendesen lát. Engem nem zavart a szemüveg. Majd az egyik ismerősöm csináltatott lézeres beavatkozást. És még hetek múlva is mennyire fájt neki és kellemetlenségei voltak. Ekkor fogadtam ezzel a lánnyal, hogy fél év alatt operáció és minden egyéb orvosi beavatkozás nélkül rendbe hozom a szememet. Nem hitte, én sem! De bíztam az ismerősöm tudásában. Győztem! :-D
Ez elmondja a lényegét a naptornának.
Ami nagyon fontos, hogy a hajnali felkelő nap sugarait használjuk a tornához.
A másik gyakorlat amikor a szemet jobbra balra mozgatjuk. Eleinte segítsük az ujjunkkal az egyenletes mozgást. Majd lefelé és felfelé is.
Nézzük ki egy közeli pontot, én a famintázat egyik pontját szemelem ki az udvaron. És mindennap azzal végzem a gyakorlatot, kb. 2 méter távolságban tőlem. Dörzsöljük össze a tenyerünket, majd tegyük a szemünk elé, úgy, hogy a tenyerünk ne érjen a szemhez. Majd az egyik szemünk elől elvesszük a kezünket és koncentrálunk a kiszemelt pontra. Majd visszatesszük a kezünket a szemünk elé. És az agyunkkal elképzeljük azt a pontot. Háromszor megismételjük a feladatot az egyik szemünkkel. Egyre élesebbnek látjuk az objektumot. Majd a másik szemünkkel is megismételjük.
Ez után veszünk egy távoli objektumot, ami már lehet 20-30 méterre is. Azzal ugyanezt megismételjük. Fontos, hogy a kiszemelt pont, mindig ugyanaz legyen!
Pár hét múlva érezni fogod a hatást. Ezt a szemüvegen fogod észrevenni, mert erős lesz és megfájdul a fejed tőle.
Szerintem is használ a szemtorna, nem fárad a szem.. Stb, azért elég nagy tartományon belül tud az emebr szeme korrigálni, csak hamar elfarad a szem( nekem így vettük észre a problemát, kiszáradő, fáradékony szem, fejfájás) tornával lehet késleltetni a fáradást..
De
Azt hogy a 13 dioptriát megszüntetett senkinek ne akard bemagyarázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!