Miért ránghat a szemem?
Pár hónapja enyhén berángott a szemem bőre- nem a szemgolyóm, igaz, néha úgy érzem- és azóta ez egyre rosszabb. Voltam idegdokinál is, de azt mondta, csak feszült vagyok. Azóta ha nyugodt vagyok, ha ideges, szinte egyfolytában ráng a szemem, olyan érzés, mintha az áram rázná, aztán fél perc szünet, és egy újabb "roham".
Nagyon kellemetlen, és igaz, az elején még csak éreztem, látni nem lehetett, de most már a család is észrevette, szóval, látható is. Volt már valaki ilyen problémával, és ha igen, mit tett ellene?Előre is köszönöm a tanácsokat, történeteket.
Én egy időben nagyon durván pislogtam az egyik szememre,szinte már rángott.
Elmentem orvoshoz felírt szemcseppet,semmi hatás.
Elmentem egy másik szemészhez,dioptria vizsgálat és kiderült,hogy rövidlátó lettem -1.5 cilinderes és agyon van erőltetve a szemem e miatt tikkelek.
Uh szemüveget,vagy kontaklencsét kell hordanom,mert újraindul.
Az orvosnak igaza van.
En pl. Hangulatjavito teakevereket fogyasztottam, a szememet kamilla teaval borogattam, s megvasaroltam a Tokeletes latas c. konyvet s az nagyon sokat segitett.
Ugyanis ez a szemideg miatt van, es kozben romlik is a szem, tehat ha most meg nem is, de idovel a latasod is romlani fog.
Erzekeny a szemed, vannad emberek, Akiknek a gyomruk, mig masoknak az emesztorendszerukre megy az ideg, de Nalad a szemnel jelentkezik.
Relaxalj, masszirozd a szemedet, es pihentesd, es a konyvben meg nagyon sok jo technikat is talalsz erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!