Szemtengelyferdüléses rövidlátásra milyen szemtornát ajánlatok?
PONTOSAN mit kell csinálnom?
köszi,
Van egy jó hírem nézd meg www.szemtrener.hu www.vision-fix.hu oldalt.
ott találsz szemtornára való szemüveget.Világon mást nem kell tenni csak rendszeresen használni. Olyan mint a napszemüveg csak apró lukak vannak rajta és ezek tornáztatják a szemet.
Saját tapasztalatból mondom,rendszeres használata csodákra képes, de elolvashatod a véleményeket is.
Rövidlátó vagyok én is régóta, de már ott tartottam, hogy három csatornás szemüveget írtak ki ami akciósan 80 ezer forint.
A vásárba láttam, és kipróbáltam, a torna nem árthat.
Feltettem az utcára is meg voltam győződve ki fognak röhögni, mert lukacsos az "üveg" de meglepetésemre senkinek nem tűnt fel.
Van még egy másik jó oldala is ha a keret eltörik, vagy nem tetszik az "üveget" ki lehet pattintani és keresni kell egy olyan keret amibe bele illik és használható.
Szeptember óta használom és egy dioptriát javult a szemem.
Nézz rá az oldalra ennél hasznosabb és kényelmesebb szemtorna nem létezik.
Ehhez hasonló gyakorlatokat végeztem. -2,75 volt a szemüvegem és enyhén kancsal is voltam. Nem vagyok már kancsal és szemüveget sem kell hordanom. Fontos, hogy a nap minél gyengébb legyen, főleg kezdetben. A legoptimálisabb a felkelő nap sugarainál végezni a gyakorlatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!