Mitől lehet alacsony a szemnyomásom?
Figyelt kérdés
Olvastam olyat hogy ha alacsony akkor puha a szemgolyó.Viszont nekem ilnyen gond nincs.Viszont lovastam olyat is hogy alacsony vérnyomástól is lehet.Ez igaz?2010. dec. 22. 17:57
11/13 A kérdező kommentje:
De maga a szemgolyó nincsen beljebb esve a szemüregbe(hátrafelé)hanem a kát oldalán a szemgolyó nem tölti ki a szemhélyat.Oylan mint ha csak oldalra nyúlt volna meg a szemhéj.
2010. dec. 25. 17:52
12/13 anonim válasza:
A szemészetre nem kell háziorvosi beutaló, hanem időpontot kell kérni a szemészeten. De azért jobb a háziorvos, hogy megmondja, hogy hova menj inkább. Ráadásul a háziorvos azonnal van, a szemészet meg egy jó hónap nálunk legalábbis.
13/13 A kérdező kommentje:
Nálunk kell beutaló megkérdeztem.Meg időpontot kérni ami úgy tartanak be hogy sehogy.De ma délután megyek a háziorvoshoz majd magmondja hogy mi legyen.
2010. dec. 27. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!