Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Biofinity kontaktlencséhez jó...

Biofinity kontaktlencséhez jó a Rossmann ápolófolyadék?

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Elméletileg igen, de a helyedben jobb minőségű folyadékot választanék, mert könnyen begyulladhat, bevörösödhet a szemed. De komolyan, inkább a lencse legyen gyengébb márkájú, (úgyis kidobod max egy hónap múlva, és az optikusnál orvosi vizsgálat után vásárolt lencse biztosan jó a szemedre) mint a folyadék!

[8 éve van kontaktlencsém]

2010. dec. 22. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
(Előző vagyok) Utánaolvastam ennek a Biofinity lencsének, elméletileg 30 napig folyamatosan viselheted, akkor minek egyáltalán folyadék? (de komolyan) Ha ennyire nem kell tisztítani és 30 nap után kidobod, arra a pár alaklomra, amikor kiszeded és megtisztogatod, lehet tényleg elég egy Rossmannos folyadék is... [határozott vagyok ja :)]
2010. dec. 22. 21:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 23. 08:35
 4/7 anonim ***** válasza:
ÉN is Rossmanos folyadékot használok, de még sosem volt bajom:)
2011. jan. 4. 11:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Mióta használod? Nekem vmit beszóltak egy optikában, hogy nem véletlenül nem forgalmazzák... Persze konkrét magyarázatot nem tudott adni, hmmm
2011. jan. 4. 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Néhány hónapja. Sok ismerősöm ajánlotta, akiknek szintén nem voltak vele problémái :)
2011. jan. 5. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Rossamnos folyadék a legjobb bárki bármit mond,vettem Bioflex premium folyadékot 3000ért és csípett amikor betettem a szemembe ezzel semmi gond
2012. jún. 14. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!