Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaktlencsések milyen...

Kontaktlencsések milyen lencsét ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Ugyanis ma voltam benn az optikában új adagot rendelni surevue johnson&johnson-t használom már legalább 6éve, nagyon meg vagyok vele elégedve, de most közölték velem, hogy ez a fajta meg fog szünni hamarosan! Most még utoljára tudtak nekem rendelni, de legközelebb már nem lesz. Ti mit hallottatok erről, nem értem ami jó, azt miért kell kivonni a forgalomból. Mit ajánlatok?
2010. nov. 25. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:
DrDio, nagyon jó ár/teljesítmény viszony. Webáruházuk is van.
2010. nov. 25. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Johnson & Johnson Acuvue Advence-t használok:

[link]

Néha ilyeneket is vettem:

[link]

[link]

Amúgy meg innen lehet Surevue-t rendelni és nem írják, hogy kifutó lenne.

[link]

Lehet csak az optika nem akar többé ilyet rendelni, velem eljátszották, hogy megszűnik a lencsém és másikat kell vennem, áttértem az acuvue-ra erre később láttam, hogy még ma is vidáman árulják a régi lencsém, ez volt az:

[link]

2010. nov. 25. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon tudom ajánlani a CibaVision Air Optix lencséit, fantasztikusan kényelmes, és még az sem gond, ha elalszol véletlenül, semmilyen problémát nem okoz.
2010. nov. 29. 14:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, megnézegetem őket, meg akkor utána nézek annak is, hogy máshol kapható e még amit most használok...
2010. dec. 1. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!